پایان نامه در مورد لوبیا محلی
پایان نامه اثر تاریخ کاشت و مالچ کاه و کلش بر رشد و عملکرد لوبیا محلی گیلان
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت عنوان : اثر تاریخ کاشت و مالچ کاه و کلش بر رشد و عملکرد لوبیا محلی گیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پایان نامه کشاورزی گرایش: زراعت عنوان: اثر تاریخ کاشت و مالچ کاه و کلش بر رشد و عملکرد لوبیا محلی گیلان استاد راهنما: دکتر محمد نقی […]
پایان نامه کارشناسی ارشد: اثر مالچ و محلول پاشی آهن بر رشد و عملکرد لوبیا
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: زراعت عنوان : اثر مالچ و محلول پاشی آهن بر رشد و عملکرد لوبیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات گیلان پایان نامه کشاورزی گرایش زراعت عنوان : اثر مالچ و محلول پاشی آهن بر رشد و عملکرد لوبیا استاد راهنما : دکتر محمد نقی صفر زاده ویشگاهی
پایان نامه بررسی ثبات یا تغییر برخی آداب و آیینها، نقش جنسیت در شکل گیری نوع آداب قوم لر
پایان نامه رشته : تاریخ عنوان : بررسی ثبات یا تغییر برخی آداب و آیینها، نقش جنسیت در شکل گیری نوع آداب قوم لر
پایان نامه :تاثیر اقلیم برکشت سویا در منطقه رضوانشهر(استان گیلان )
پایان نامه رشته :جغرافیا گرایش :اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی عنوان : تاثیر اقلیم برکشت سویا در منطقه رضوانشهر(استان گیلان )
پایان نامه :تاثیر پرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه توتون رقم بارلی ۲۱ باپلی اتیلن گلیکول تحت شرایط تنش شوری
به منظور بررسی تاثیر پرایمینگ بذر در خصوصیات جوانه زنی بذر توتون رقم بارلی ۲۱ ، تحقیقی در دو بخش در آزمایشگاه مرکز تحقیقات توتون ارومیه در سال ۱۳۹۲ انجام یافت. در بخش اول، طرح در قالب کرت کاملاً تصادفی با ۲۶ تیمار و ۳ تکرار انجام یافت که تیمارها عبارت از شاهد، مصرف غلظت ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد پلی اتیلن گلیکول (PEG14700) به تفکیک در مدت زمانهای ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز، مصرف آب (هیدروپرایمینگ) به تفکیک در مدت زمانهای ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز بود. در بخش دوم، طرح به صورت فاکتوریل در قالب کرت کاملاً تصادفی با ۳ عامل و ۳ تکرار انجام یافت که عامل اول، غلظت های ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد PEG147000و آب مقطر، عامل دوم مدت ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز پرایمینگ و عامل سوم شوری۱، ۲، ۳و۴ و دسی زیمنس بر متر آب پتری دیش بود. در بخش اول آزمایش، تیمارها بر زمان و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی با استفاده از پرایمینگ بذر توتون با PEG147000و همچنین آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافت. درصد جوانه زنی در اثر هیدروپرایمینگ به مدت ۳، ۵ و ۱۰ روز به طور معنی دار کاهش یافت. میانگین زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافته ولی میانگین درصد جوانه زنی افزایش یافت. تاثیر مدت زمان پرایمینگ دو روز در مقایسه با یک روز، سرعت جوانه زنی را به طور معنی دار افزایش داد. درصد جوانه زنی در مدت زمان پرایمینگ ۵ روز به طور معنی دار کاهش یافت. در بخش دوم آزمایش، عامل پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد، عامل مدت زمان پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۵ درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد و عامل شوری بر زمان جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۵ درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی، درصد جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر کاهش یافته و میانگین شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی دار افزایش یافت. یک روز زمان پرایمینگ، منجر به کاهش معنی دار زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و افزایش شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی شد. زمان جوانه زنی با افزایش میزان شوری آب پتری دیش به طور معنی دار افزایش و شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی کاهش یافت. طبق نتیجه گیری کلی، پرایمینگ بذر توتون منجر به بهبود ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانهزنی شد. بهترین مدت زمان پرایمینگ بذر در استفاده از غلظت ۱ و ۵/۱ درصد پلی اتیلن گلیکول، مدت زمان یک روز بود. با عنایت به اهمیت زیاد سرعت جوانه زنی بذر لازم است بذر توتون با استفاده از غلظت های ۱ یا ۵/۱ درصد پلی اتیلن گلیکول به مدت یک روز پیش تیمار شود. کلمات کلیدی: پرایمینگ، پلی اتیلن گلیکول، بذر توتون، سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی
پایان نامه تاثیر پرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه توتون رقم بارلی ۲۱ باپلی اتیلن گلیکول تحت شرایط تنش شوری
پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی گرایش : علوم و تکنولوژی بذر عنوان : تاثیر پرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه توتون رقم بارلی ۲۱ باپلی اتیلن گلیکول تحت شرایط تنش شوری
پایان نامه :تأثیر تداخل علف های هرز بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیک ارقام باقلا Vicia faba L.
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش:زراعت عنوان:تأثیر تداخل علف های هرز بر عملکرد و برخی خصوصیات مورفولوژیک ارقام باقلا Vicia faba L.
پایان نامه : به کار گیری الگوی برنامه ریزی ریاضی مثبت در مدیریت منابع آبهای سطحی
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش : اقتصاد کشاورزی عنوان : به کار گیری الگوی برنامه ریزی ریاضی مثبت در مدیریت منابع آبهای سطحی
پایان نامه : بررسی فاکتورهای مختلف کود بیولوژیک ریزوچک پی سوپر پلاس
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی فاکتورهای مختلف کود بیولوژیک ریزوچک پی سوپر پلاس
پایان نامه مهندسی کشاورزی : اثر تاریخ کاشت و استفاده از مالچ بر رشد و عملکرد گیاه لوبیا در گیلان
پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی گرایش زراعت با عنوان : اثر تاریخ کاشت و استفاده از مالچ بر رشد و عملکرد گیاه لوبیا در گیلان