پایان نامه دانه نخود
پایان نامه کشاورزی : بررسی امکان جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون همبرگر
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی با عنوان : بررسی امکان جایگزینی آرد دانه نخود و عدس در فرمولاسیون همبرگر در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
پایان نامه :مقایسه تأثیر کود زیستی ازتوباکتر و بیو سوپر جاذب بر عملکرد گیاه ماش
پایان نامه عنوان : مقایسه تأثیر کود زیستی ازتوباکتر و بیو سوپر جاذب بر عملکرد گیاه ماش
پایان نامه بررسی چالش های حاکم بر بسته بندی فیروزه نیشابور
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته : معماری گرایش :طراحی صنعتی عنوان : بررسی چالش های حاکم بر بسته بندی فیروزه نیشابور
پایان نامه کارشناسی ارشد: بادام زمینی
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی عنوان : بادام زمینی پایان نامه کشاورزی موضوع: بادام زمینی
پایان نامه ررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Fusarium oxysporum f. sp. ciceri عامل بیماری پژمردگی نخود در استان ایلام
پایان نامه رشته : بیماری شناسی گیاهی عنوان : بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Fusarium oxysporum f. sp. ciceri عامل بیماری پژمردگی نخود در استان ایلام
پایان نامه بررسی تأثیر محلول پاشی نیتروژن و روی بر پارامترهای کمی و کیفی گیاه چای ترش
پایان نامه رشته : گیاهان دارویی و ادویه ای و نوشابه ای عنوان : بررسی تأثیر محلول پاشی نیتروژن و روی بر پارامترهای کمی و کیفی گیاه چای ترش
پایان نامه بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه بررسی اتیولوژی بیماری زردی نخود و تعیین مقاومت ارقام متداول در استان لرستان
پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : گیاه پزشکی عنوان : بررسی اتیولوژی بیماری زردی نخود و تعیین مقاومت ارقام متداول در استان لرستان
پایان نامه ارزیابی کشت مخلوط جو و نخود به عنوان محصول علوفه ای در شرایط آب و هوایی بروجرد
پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : ارزیابی کشت مخلوط جو و نخود به عنوان محصول علوفه ای در شرایط آب و هوایی بروجرد
پایان نامه ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاین های امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی
پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : اصلاح نباتات عنوان : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاین های امید بخش گندم دوروم و ارتباط آن با نشانگرهای مولکولی
پایان نامه اثر عصاره دودی گیاهان و دود آئروسل بر جوانه زنی بذور و صفات رشدی سه گیاه داروئی
پایان نامه رشته : زراعت و اصلاح نباتات گرایش : زراعت عنوان : اثر عصاره دودی گیاهان و دود آئروسل بر جوانه زنی بذور و صفات رشدی سه گیاه داروئی
پایان نامه ارشد:تاثیر مصرف سالیسیلیک اسید و کودهای زیستی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود در شرایط آبیاری تکمیلی
پایان نامه رشته :کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : تاثیر مصرف سالیسیلیک اسید و کودهای زیستی بر عملکرد و اجزاء عملکرد نخود در شرایط آبیاری تکمیلی
پایان نامه ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاینهای امید بخش گندم دوروم
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش : اصلاح نباتات عنوان : ارزیابی تحمل تنش اسمزی در لاینهای امید بخش گندم دوروم
پایان نامه بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Fusarium oxysporum f. sp. ciceri عامل بیماری پژمردگی نخود در استان ایلام
پایان نامه رشته بیماری شناسی گیاهی عنوان : بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های Fusarium oxysporum f. sp. ciceri عامل بیماری پژمردگی نخود در استان ایلام
پایان نامه :تاثیر پرایمینگ بذر در بهبود جوانه زنی و رشد گیاهچه توتون رقم بارلی ۲۱ باپلی اتیلن گلیکول تحت شرایط تنش شوری
به منظور بررسی تاثیر پرایمینگ بذر در خصوصیات جوانه زنی بذر توتون رقم بارلی ۲۱ ، تحقیقی در دو بخش در آزمایشگاه مرکز تحقیقات توتون ارومیه در سال ۱۳۹۲ انجام یافت. در بخش اول، طرح در قالب کرت کاملاً تصادفی با ۲۶ تیمار و ۳ تکرار انجام یافت که تیمارها عبارت از شاهد، مصرف غلظت ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد پلی اتیلن گلیکول (PEG14700) به تفکیک در مدت زمانهای ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز، مصرف آب (هیدروپرایمینگ) به تفکیک در مدت زمانهای ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز بود. در بخش دوم، طرح به صورت فاکتوریل در قالب کرت کاملاً تصادفی با ۳ عامل و ۳ تکرار انجام یافت که عامل اول، غلظت های ۵/۰، ۱، ۵/۱ و ۲ درصد PEG147000و آب مقطر، عامل دوم مدت ۱، ۲، ۳، ۵ و ۱۰ روز پرایمینگ و عامل سوم شوری۱، ۲، ۳و۴ و دسی زیمنس بر متر آب پتری دیش بود. در بخش اول آزمایش، تیمارها بر زمان و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی با استفاده از پرایمینگ بذر توتون با PEG147000و همچنین آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافت. درصد جوانه زنی در اثر هیدروپرایمینگ به مدت ۳، ۵ و ۱۰ روز به طور معنی دار کاهش یافت. میانگین زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر به طور معنی دار کاهش یافته ولی میانگین درصد جوانه زنی افزایش یافت. تاثیر مدت زمان پرایمینگ دو روز در مقایسه با یک روز، سرعت جوانه زنی را به طور معنی دار افزایش داد. درصد جوانه زنی در مدت زمان پرایمینگ ۵ روز به طور معنی دار کاهش یافت. در بخش دوم آزمایش، عامل پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد، عامل مدت زمان پرایمینگ بذر بر زمان جوانه زنی، ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۵ درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد و عامل شوری بر زمان جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی در سطح احتمال ۵ درصد و بر سرعت جوانه زنی در سطح احتمال ۱ درصد تاثیر معنی داری داشت. میانگین زمان جوانه زنی، درصد جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی در استفاده از غلظت های مختلف پلی اتیلن گلیکول در فرایند پرایمینگ بذر در مقایسه با میزان آن در استفاده از آب مقطر کاهش یافته و میانگین شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی به طور معنی دار افزایش یافت. یک روز زمان پرایمینگ، منجر به کاهش معنی دار زمان جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و افزایش شاخص سرعت جوانه زنی و درصد جوانه زنی شد. زمان جوانه زنی با افزایش میزان شوری آب پتری دیش به طور معنی دار افزایش و شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانه زنی کاهش یافت. طبق نتیجه گیری کلی، پرایمینگ بذر توتون منجر به بهبود ضریب سرعت جوانه زنی، شاخص سرعت جوانه زنی و سرعت جوانهزنی شد. بهترین مدت زمان پرایمینگ بذر در استفاده از غلظت ۱ و ۵/۱ درصد پلی اتیلن گلیکول، مدت زمان یک روز بود. با عنایت به اهمیت زیاد سرعت جوانه زنی بذر لازم است بذر توتون با استفاده از غلظت های ۱ یا ۵/۱ درصد پلی اتیلن گلیکول به مدت یک روز پیش تیمار شود. کلمات کلیدی: پرایمینگ، پلی اتیلن گلیکول، بذر توتون، سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی