پایان نامه با موضوع مرغ گوشتی
پایان نامه بررسی و شناسایی عوامل مؤثردر بهرهوری واحدهای تولید مرغ گوشتی
پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : علوم دامی – مدیریت دامپروری عنوان : بررسی و شناسایی عوامل مؤثردر بهرهوری واحدهای تولید مرغ گوشتی
پایان نامه بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد کلسترول زرده و ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجه مرغهای مادر گوشتی
پایان نامه رشته : علوم دامی گرایش : فیزیولوژی دام عنوان : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجه مرغهای مادر گوشتی
پایان نامه بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجهی مرغهای مادر گوشتی
پایان نامه رشته علوم دامی گرایش : فیزیولوژی دام عنوان : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجهی مرغهای مادر گوشتی
پایان نامه :اثر افزودن پودر تفاله خشک مرکبات بر عملکرد تولیدمثلی مرغ های مادر گوشتی مسن
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش:علوم دامی عنوان:اثر افزودن پودر تفاله خشک مرکبات بر عملکرد تولیدمثلی مرغ های مادر گوشتی مسن
پایان نامه ارشد:تأثیر استفاده از سطوح مختلف منابع آلی و معدنی سلنیوم جیره در غنی سازی سلنیوم تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
پایان نامه رشته :علوم دامی گرایش :پرورش و تولید طیور عنوان : تأثیر استفاده از سطوح مختلف منابع آلی و معدنی سلنیوم جیره در غنی سازی سلنیوم تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
پایان نامه ارشد درباره:اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و عملکرد جوجه های گوشتی
پایان نامه رشته : علوم دامی گرایش :پرورش و تولید طیور عنوان : اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و عملکرد جوجه های گوشتی
پایاننامه اصلاح نباتات :خویشآمیزی و زمان برداشت بر میزان متابولیتهای ثانویه رازیانه – رشته کشاورزی
دانلود متن کامل پایان نامه رشته کشاورزی- اصلاح نباتات
پایان نامه :بررسی کنگر فرنگی در خوراک دام
پایان نامه عنوان : بررسی کنگر فرنگی در خوراک دام
پایان نامه :بررسی عوامل میکروبی شایع در بیماری اسپوندیلایتیس ئر جوجه های گوشتی
پایان نامه عنوان : بررسی عوامل میکروبی شایع در بیماری اسپوندیلایتیس ئر جوجه های گوشتی
پایان نامه تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال و فریزر
پایان نامه رشته : مهندسی شیلات عنوان : تهیه سوسیس از ماهی کپور نقره ای و تعیین کیفیت مغذی و مدت ماندگاری آن در یخچال و فریزر
پایان نامه مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر عملکرد جوجه های نرگوشتی
پایان نامه رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان : مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، آمینه گستر، آوای کاسپین شمال و داروسازان) بر عملکرد جوجه های نرگوشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پایان نامه علوم دامی گرایش تغذیه دام عنوان: مقایسه چهار نوع پریمکس تجاری ویتامینه و معدنی (سواد کوه، […]
پایان نامه تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی
پایان نامه رشته: علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان : تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه،فراسنجه های خونی و فلور میکروبی روده جوجه های نر گوشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت پایاننامه کارشناسی ارشد رشته علوم دامی گرایش: تغذیه دام عنوان: تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه،فراسنجه […]
پایان نامه دکتری: بهبود فراسنجههای فیزیولوژیک و ملکولی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی با تغذیه عصارههای گیاهی
رشته : علوم دامی عنوان : بهبود فراسنجههای فیزیولوژیک و ملکولی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی با تغذیه عصارههای گیاهی سرشار از ترکیبات فنولی در دوره پایانی پرورش
پایان نامه کارشناسی ارشد: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان : اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کشاورزی، علوم و صنایع غذایی گرایش: تکنولوژی مواد غذایی عنوان: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی استاد راهنما: دکتر […]
پایان نامه اثر استفاده از شیکوریدین به همراه پروتکسین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: علوم دامی عنوان : اثر استفاده از شیکوریدین به همراه پروتکسین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش: علوم دامی – تغذیه دام و طیور عنوان: اثر استفاده از شیکوریدین به همراه پروتکسین بر […]